Hvorfor er det så svært at lave nye vaner.
Individuel terapi/coaching og supervision hos LL Coaching i Randers, Langå, Hammel, Hinnerup, Hadsten, Bjerringbro, Silkeborg, Østjylland

Hvorfor er det så svært at lave nye vaner.


     


⛔️ Hvorfor er det så svært at lave nye vaner, at forandre og forbedre os?


Vidste du, at 90% af din tid, er gentagelser, som styres af din indre autopilot? Noget du gør ubevidst! 90%!!!!! er rigtig meget. Når du har gjort noget en gang, når du har tænkt noget en gang, din hjerne kender ikke forskel på om du har gjort i det virkeligheden, eller blot har tænkt det. Da din hjerne er rigtig doven, den vil altid vælge noget du enten har prøvet før eller tænkt på. Det vil sige det er nemmere for din hjerne at gøre det samme igen, igen og så igen, end at finde på noget nyt, eller ændre noget.


Lad os tage et eksempel. Jeg skriver på min pc lige nu, jeg tror jeg har skrevet på pc i over 20 år. Er jeg bleven bedre til det? Er jeg bleven hurtigere til det? Desværre ikke, selv om jeg bruger en del timer om ugen på at skrive på min pc. Kan jeg så ikke blive bedre eller hurtigere? Det kan jeg godt, men så skal jeg fokusere på at ville lære at blive hurtigere. Ellers slår jeg ikke min autopilot fra, så gør jeg det bare.
Måske har du brug for at give din autopilot et servicetjek🚙?









Hvis du arbejde med forandringer i en virksomhed vil du have stor gavn af at vide hvem der er bedst til at give sin autopilot sit eget service tjek (det gælder også privat,)


Der findes disse 4 forskellige persontyper, når vi taler om forandring typer:


1.  First mover: "Det er fedt det her, det må afprøves!"
2. Den Loyale skeptiker: "Jeg er lidt skeptisk men er med"
3. Den passive: "Jeg afventer og ser om det lykkes for de andre og hvis det gør, så afprøver jeg det også"
4. OMDB-typen: "Over My Dead Body, jeg vil IKKE være med"


Når vi taler om forandringer på arbejdspladsen uanset om det er nye teknologier, kundefokus, projekter, omstrukturering eller noget privat du vil forandre. Har det en kæmpe stor indvirkning i din virksomhed om det lykkedes eller ej med jeres forandringsproces hvilken persontyper der er på jeres arbejdsplads, som leder kan det hjælpe dig meget at se på dine medarbejder hvilken type har du ansat og vælge forandringsstrategi efter de persontyper som er i virksomheden


Hvad er hypnose og hypnose terapi

Stress test

Forsvarsmekanisker

referencer

Selvværd og selvtillid

Ja tak, jeg vil gerne på V.I.P listen og modtage nyhedsbrev på mail. Der kan hjælpe mig med, at leve et ordnelig liv uden stress, angst eller fordi jeg gerne vil være den bedste udgave af mig selv.