klæd dit personale bedre på, salgspsykologi


klæd dit personale bedre på !


Individuel terapi/coaching og supervision hos LL Coaching i Randers, Langå, Hammel, Hinnerup, Hadsten, Bjerringbro, Silkeborg, Østjylland

klæd dit personale bedre på !


     
I en undersøgelse udført af LL Coaching svarer 51 procent af de adspurgte, at sælgere kun er nogenlunde eller decideret dårlige til at matche løsningerne, til de behov de bliver præsenteret for. Dette indikerer, at store dele af salgsstyrken ikke har de rette værktøjer til at målrette deres salg til aftagerne – og det er en skam, for en stor del af salget foregår netop i at målrette den rette løsning til kunden. Undersøgelsen viser endvidere, at 63 procent af de adspurgte mener den er gal med spørgeteknikken, og sælgernes evne til at vurdere de behov der ligger til grund for den mangel, køberen har. I et stigende diversificeret marked er det salgspersonernes ansvar at afdække krav og behov, samt at opbygge tillid og troværdighed der kan skabe langtidsholdbare relationer mellem køber og sælger og som samtidig hjælper kundens virksomhed til at udvikle sig. Undersøgelsen fra LL Coaching viser endvidere, at der er et behov for at udvide de eksisterende færdigheder inden for både spørge- og lytte teknik for at kunne optimere salget og salgsteknikken. Samtidig indikerer undersøgelsen også, at et øget fokus på at kortlægge de bagvedliggende motivationsfaktorer der afgør om et salg går igennem, er et område der kræver et større fokus, idet det i fremtiden i stigende grad vil være netop motivationen bag købet, der er attraktivt for sælgeren at afdække.

Læs mere om kurset " klæd din sælger bedre på" Her


Salgsdirektør i Randstad, Michael Holm, peger også på at der efterhånden er rift om de dygtige sælgere, og at det er værd at bemærke, at der er stigende krav til, hvad en sælger skal kunne i det omskiftelige marked, der er i dag. Sælgere skal i stigende grad have en bred palette af værktøjer at arbejde med, og et øget fokus på at videreudvikle de færdigheder sælgerne allerede har, vil kunne betale sig for virksomhederne. Ifølge en undersøgelse udført af CSO Insights for Sales Readiness Group kan salgstræning have mange positive resultater, inklusiv at flere sælgere opnår eller overgår deres salgsmål, at salg hyppigere afsluttes med positive resultater, at sælgerne øger deres forståelse for og evner til at skabe resultater med bund i kundernes behov, samt at personalefastholdelsen i virksomheder med fokus på salgstræning er beviseligt højere. Investeringen i salgstræning er derfor påviseligt god og har positive resultater, der kan måles for både den enkelte, og for virksomheden der investerer i træningen af deres salgsafdeling.


 Læs mere om kurset " Effektive og Professionelle samtaler" Her


Personlig udvikling er at opnå resultater som menneske. Ved at arbejde med bevidstgørelse af dine ressourcer bliver du som medarbejder og menneske mere fleksibel og opnår flere handlemuligheder. Du får øjnene op for nye muligheder, som gør dig i stand til at bringe dit fulde potentiale til udfoldelse. Ved hjælp af et klart mål kan du tage hånd om og ansvar for dit eget liv.


Læs mere om kurset "Find ind til din kerne" Her


Forståelse fra omverdenen er afgørende for at realisere sine mål, og derfor er kommunikationstræning et vigtigt led i enhver forandringsproces. Via forståelse for din egen situation får du øjnene op for, hvordan andre ser på verden og hvorfor. Dette letter samarbejdet med andre, og du lærer at værdsætte forskellighed og bruge det aktivt. Det giver glæde, overskud og mening.


Læs mere om kurset "Træn din mentale robusthed" Her


Personlig udvikling er starten på en proces, som varer hele livet. Du kan bl.a. lære at opnå større personlig effektivitet gennem en øget forståelse af egne og andres værdier og en større tillid til at indgå i forandringsprocesser ved et øget kendskab til dine egne ressourcer. Du kan også ved hjælp af de rette redskaber og øvelser lære at blive i stand til at håndtere konflikter og stress.


Læs mere om kurset " MINDRE STRESS OG MERE OVERSKUD" Her


Den enkelte medarbejder kan opnå større frihed og velvære i det daglige og en større fleksibilitet i løsning af diverse arbejdsopgaver.


Ønsker du et tilpasset kursus til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig


Lisa Løvschall - LL Coaching - Tlf. 23939811

vil du også være med på den nye trend

Proffesionelle samtale

Mentaltræning

Træn din mentale robusthed

Mindre stress og merre overskud

Ja tak, jeg vil gerne på V.I.P listen og modtage nyhedsbrev på mail. Der kan hjælpe mig med, at leve et ordnelig liv uden stress, angst eller fordi jeg gerne vil være den bedste udgave af mig selv.

Kalender

 

Her  har du muligheden for at se hvad der sker hos LL coaching.

Kontakt


LL Coaching

Kildedalen 14, kælderen

8870 Langå

Mail: Kontakt@LLCoaching.dk

Mobil: 23 93 98 11

CVR: 40044000

LL Coaching facebook
LL Coaching linkedin

Copyright @ All Rights Reserved

LL Coaching privatspolitik
LL Coaching kalender

Sept 22, 2019

Kalenderen er ikke opdateret endnu

LL Coaching


Dit resursecenter for

Stress, angst og udvikling


Velkommen hos Lisa Løvschall, LL Coaching, Jeg kan hjælpe dig videre i livet – og sammen finder vi de rette værktøjer, så du udvikler dig i den retning, du ønsker dig! Glæder mig til at se dig