Unge Voksne - Angst programmet

Unge / Voksne - Angst programmet
Ønsker du at skrive dig op til kurset eller høre mere!

 
 
 
 
 
Unge / Voksne angst program i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.


Jeg har mødt og hjulpet rigtig mange bekymrede, angste børn/unge og voksne, som også tit har meget lavt selvværd. De metoder jeg arbejder med i Cool kids, Chilled, unge og voksne forløbet er altid relateret til jeres hverdag. Du er sikker på at få noget med herfra hver gang.
Jeg udvider gruppeforløbet og tilføjer en opfølgningsgang 2 til 3 månder efter afslutning. Du har også mulighed for at tilkøbe løbende supervision undervejs pr telefon, så der er hjælp lige ved hånden gennem hele forløbet.
Supervisionen er valgt til ud fra den erfaring og de behandlingsmæssige forandringer. Som i gennemgår under udviklingsprocessen der vil i ofte møde små, som store bump på vejen. Når de nye strategier skal øves derhjemme, kan der være brug for sparring og vejledning. Supervisionen foregår som oftest over telefonen. Det er vigtigt for mig, i mit arbejde, at der er mulighed for individuelle løsninger, der tilgodeser det faktum, at vi er forskellige og har forskellige behov.
Book en forsamtale


Jeres motivation for at deltage i forløbet er helt afgørende for resultatet. Derfor vil vi allerede fra start involvere jer, og forsøge at jer mere lysten til at deltage og øve jer så vi bekæmpe angsten.

Unge / Voksne får hjælp til angst  i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.


Behandlingens effekt

 

Cool Kids og Chilled er velafprøvede behandlingsprogrammer med dokumenteret effekt. Undersøgelser fra et universitet i Sidney har vist, at op til 80 % af alle børn og unge var uden behandlingskrævende angstproblemer et år efter at behandlingen var afsluttet.

 

Angstklinikken på Aarhus Universitet har siden 2009 brugt behandlingen med tilsvarende gode resultater. Udover markant mindre angst havde børnene og de unge større selvtillid.

De følte sig mindre triste og kunne mange flere ting på egen hånd.

 

Vi har klienter i Østjylland, Randers, Århus Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup.

Unge / Voksne - Angst programmet

AngstbehandlingDette kursus er for dem som ønsker at lære noget om sig selv. Finder ud af noget om angst og få hjælp til at komme af med sin angst.
I gruppeforløbet introduceres unge og voksne, til værktøjer som kan hjælpe dem med angsten.  Der fokuseres også på problemstillinger, som de selv bringer op feks selvværdsproblemer, eksamensangst eller stress.
De unge får et arbedshæfte, som beskriver forskellige hensigtsmæssige problemløsningsstrategier. Under forløbet får de unge hjælp til at omsætte og anvende disse strategier i forhold til konkrete hverdagssituationer.

Angstbehandling for unge  og voksne - Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne-programmet
Programmet er bygget på en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang. Angstbehandlingsprogrammet Cool Kids er fra Australien, som er særlig udviklet til henholdsvis på angst Programmerne er forskningsbaseret og oversat til dansk og afprøvet med dokumenteret effekt ved Angstklinikken på Aarhus Universitet. Cool Kids er særlig udviklet til børn i aldersgruppen 7-12 år. Chilled er udviklet til unge i aldersgruppen 13-17 årige.  Ungeforløbet er udviklet til unge i aldersgruppen 18-23 årige.  Voksenforløbet er udviklet til voksne fra 24 år og opefter.

Session 1: Hvad er angst?


Vi lærer en masse om angst – hvorfor får man angst, og hvad kan man gøre ved det. Vi sætter mål for dig og hvad du ønsker at opnå i løbet af programmet.Session 2: Realistisk tænkning.


Vi arbejder med at lære at tænke mere realistisk – vi kalder det realistisk tænkning. Et vigtigt redskab, som unge/voksne bruger gennem resten af forløbet.Session 3: Forældreadfærd eller adfærd fra ens omgivelser.


Vi lærer mere om angst adfærd, mere om hvordan du bedst støtter dig selv. vi ser på din adfærd og dit mønster, vi øver os mere på realistisk tænkning og vi taler om belønninger, og belønningsadfærd.Session 4: Se frygten i øjnene


Sammen kigger vi på, hvordan man på den bedst mulige måde begynder at udsætte sig for de ting, man er bange for – vi lærer om trappestiger til hvordan man deler sine mål op trin for trin, og taler om hvornår man er tryg.Session 5: Bekymringssurfing eller tanketoget.


Vi lærer endnu en teknik til at håndtere angst: Bekymringssurfing – som kan hjælpe dig til ikke at lade din angst hindre dig i at leve, som du vil. Vi arbejder også videre med trappestigerne.Session 6: Problemløsning


Vi skal lære om en praktisk metode til at få løst problemer, som er gået i hårdknude, ved at gå lidt systematisk til værks.


Session 7: Unge / Voksne


Hvordan er du cool som ung eller som voksen? Fx i forhold til at være den stille eller være sur. Lær at handle som en selvsikker person og få mere tiltro til dig selv.


Session 8: Overraskelse


Denne gang arbejder vi videre med at se frygten i øjnene og være Cool – på en lidt overraskende måde.

vi er ude af huset.Session 9: Øvelse, øvelse og øvelse


-Gør mester! Vi træner det, vi har lært mere og mere. Så vi sikrer os, at vi virkelig kan det. Vi kigger også på, hvor langt du egentlig er kommet.Session 10: Opsamling og fremtiden


Vi fortsætter med at øve. Du er garanteret nået rigtig langt nu – men vi kigger også på, hvordan du bliver ved med at kunne, det du kan nu. Og om du skal have sat nye mål at arbejde efter?


I forløbet lærer Unge og forældre hvad angst er og hvordan angsten påvirker deres krop, vi undersøger deres tanker og følelser. i får værktøjer til at overvinde angsten, bl.a. metoder til hvordan man kan udfordre sine tanker, samt gradvist at øve sig i at gøre det, man er bange for. Derudover er der fokus på  at løse problemer og på udvikling af sociale kompetencer.

Unge / Voksne

Vi har klienter i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.


Næste ledige kursus: ring og hør nærmere

Varighed: 10 sessioner

6-12 deltager

Sted : Langå Hallen, Sportsvænget 2, 8870 Langå mellem Randers og Langå

8700,00 DKK

Unge / Voksne angst gruppeforløb i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.
Unge / Voksne får god hjælp med deres angst i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.
De bedste cool kids hold  i Østjylland, Randers, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup m.v.

Gruppeforløb eller individuelle forløb

 

 

Ungeforløbet er som udgangspunkt et gruppeforløb til de 18-25 årige. Det er frivilligt om forældrene deltager ved den fælles introduktion ved første møde. Det er også muligt at lave individuelle forløb.

 

Voksen forløbet er som udgangspunktet gruppeforløb til de 18-25 årige.  Det er også muligt at lave individuelle forløb.

 

 

Gruppeforløbet består af 10 sessioner af 2 timer. Vi mødesde første 5 gange hver uge. derefter ca. hver 14 dag. I  gruppe forløbet får du mulighed for at møde og spejle sig i andre, som er i en lignende situation.  Under sessionerne vil der være undervisning og opgaver 

 

Ved individuelle forløb for børn, unge og voksne består programmet af 10xca. 1,5 timer  eller efter behov.

 

 

Når angst og bekymringer er tiltagende, Selvtilliden er dalende er behovet endnu større - for det er desværre yderst sjældent, at angsten forsvinder af sig selv.

 

Det er dybt frustrerende, når du bliver overvældet af angst og bekymringer. Man føler sig fuldstændig magtesløs, søger i øst og vest - hvor finder man den rigtige hjælp, hvad gør man, hvor starter man, og kan man overhovedet det. 

 

Book en forsamtale

på tlf: 23939811 eller på kontakt@LLCoaching. Vi hører til i Langå, mellem Randers og Århus.

 

 

 

 

 

"

Cool kids og Chilled forløb

Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5


Inden vi fandt Lisa (LL Coaching) havde vi en søn, som havde det rigtig svært med angst. Heldigvis fandt vi frem til Lisa og hun har hjulpet vores søn (og os), så vi igen har en søn, som er glad og som ikke bruger alt hans energi på at være angst og bange. Vi vil gerne give Lisa vores varmeste anbefalinger.


Tina mor til Oliver

Pris for Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne


Forsamtale til Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne gruppeforløb ca.1,5-2 time 1500 kr.

vi laver angst test inden forundersægelsen så vi kan følge op på den til forundersøgelsen.


10 x 2 timer - i alt 20 timer 5900 kr.


Timepris (295,00) Med i prisen er der løbende supervision undervejs (normal time pris 900 kr.) Supervisionen foregår over telefonen, du ringer, hvis du har brug for sparring og vejledning ift. processen til forløbet      (telefontid 8-17)


**********************************************************************


Opfølgningssamtale samtale til Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne gruppeforløb ca. 1. time 900 kr.

opføgningsamtalen er 2 månder efter afsluttet gruppeforløb.


**********************************************************************


arbejdshæfter 2 stk til Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne gruppeforløb - 400 kr.


I alt for et 


Cool Kids / Chilled / Unge / Voksne forløb er 8700 kr.


**********************************************************************

tilkøb af  løbende supervision undervejs 3x30 min.

1200 kr.

Supervisionen foregår over telefonen, du ringer, hvis du har brug for sparring og vejledning ift. processen til forløbet  (telefontid 8-17)


**********************************************************************Børn, unge, voksen.Ved individuelle forløb består programmet af 1,5x10 timer 8000 kr. eller 900 pr gang.