Privat

LL Coaching

Hypnoterapeut - Hypnotisør - Mastercoach - Udviklingskonsulent - Acceptance and Commitment terapeut- Coaching - Cool kids 


Copyright © All Rights Reserved

    Velkommen hos Lisa Løvschall, LL Coaching, Jeg kan hjælpe dig videre i livet – og sammen finder vi de rette værktøjer, så du udvikler dig i den retning, du ønsker dig! Glæder mig til at se digStresscoaching og

ledercoaching m.v.Sparring med en coach kan være kærkommen både i dit personlige og professionelle virke. Her er udvalgte områder, hvor jeg har erfaring med, at en coach kan gøre en forskel.


 

LL Coaching i Langå, Mellem Århus og Randers, hjælper dig til at komme videre.


 

 

Personlig udvikling  - har du prøvet at sætte mål, du aldrig nåede? Bruger du overspringshandlinger og dårlige undskyldninger? Mangler du redskaber til at handle på dine drømme og mål? Er du træt af negative tanker og negative mønstre? Går du med en følelse af aldrig at være god nok? Siger du "ja" til andre, når du mener "nej"?  Mangler du balance i livet? Personlig udvikling hos LL Coaching kan blandt andet hjælpe dig med at skabe en positiv forandring, opnå øget styrke, selvværd og livskvalitet.   


 


Stresscoaching - er for dig som enten er ramt af stress, har haft et stress-kollaps, eller i en længere periode har oplevet stresssymptomer. Stress indeholder et klart incitament til at stoppe op, kigge på dig selv, og tage dit liv og den måde, du lever det på, op til revision. Det gør vi sammen, når vi arbejder med stresscoaching.


 


Karrierecoaching - føler du, at din karriere er gået i stå, eller sidder du fast i dit job? Eller er den måske aldrig rigtigt kommet i gang eller blevet det, som du ønskede? Karrierecoaching kan hjælpe dig med at finde retning, energi og vilje. Sammen kan vi lave en værdiafklaring og finde ud af, om det er dit arbejde eller arbejdspladsen, der ikke passer sammen med dine indre værdier.Særlige jobsøgningsforløb - Coachforløb med henblik på at skabe forandring for borgeren med et særligt behov.

Ledighed er for mange forbundet med negative tanker og mindreværd. Jo længere tid ledigheden varer, jo mere afmagt oplever borgeren. Der tilstøder ofte andre udfordringer til udover ledighed. I særlige jobsøgningsforløb arbejder vi først med de blokerende problematikker, inden vi fokusere på prossen i jobsøgningen.Ledercoaching  - som leder skal du kunne skabe motivation, teamgejst og udvikling, så I når de resultater, som du er ansvarlig for at opnå. Det er netop i denne gråzone mellem mennesket og bundlinje, at de fleste ledere oplever de største udfordringer. Med ledercoaching skaber vi et frirum for dig som leder, hvor du kan udvikle sig som leder og menneske. I takt og overensstemmelse med dine ledelsesmæssige udfordringer fra hverdagen.Outplacement - Coachforløb for opsagte medarbejdere og ledere. Når virksomheder er nødsaget til at opsige medarbejdere. Kan det være en god proces at gennemgå et outplacement

forløb. Dette kan i mange tilfælde være springbrættet til et nyt job. Outplacement forløbet, skal ses som en  menneskelig investering.

 


Livskrisecoaching - Alle mennesker kan få en krise i deres liv. Det kan være tab af ens nærmeste, sygdom, pårørende til en meget syg person eller skilsmisse. Måske har du mistet dit job eller stoppet på arbejdsmarkedet af andre grunde. Coaching kan give dig en afklaring, der betyder, at også din nye situation kan bruges konstruktivt. Så livet bliver meningsfuldt og fyldt med livskvalitet og glæde.


Vi har klienter i Østjylland, Randers, Århus, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup.

LL Coaching, Kildedalen 14, kælderen, 8870 Langå, Mail: Kontakt@LLCoaching.dk, Mobil: 23 93 98 11, CVR: 40044000