Referencer


 

Efter en lang stress periode, og et liv, hvor jeg har haft svært ved at træffe valg, finde mine egne værdier, mål og grænser, har jeg har været så heldig at finde en super dygtig og professionel coach. Hun hedder Lisa Løvshall og bor i Langå, tæt ved Randers.


I dejlig natur og rolige omgivelser har Lisa indrettet sit lokale, som ”oser” af ro og tryghed. Lisa er utrolig nærværende og en person som virkelig ser og hører mig og mine udfordringer. Lisa er afventende og guider i den retning, hun med sin professionelle viden og livserfaring ved, jeg har brug for at rette min opmærksomhed mod.


Hun stiller de mest ”rammende” spørgsmål, som får mig til at forstå, hvad der sker inde i mig, og hvordan jeg får løst mine ”udfordringer” – stille, roligt og i mit helt eget tempo. Intet pres og ingen krav…


Jeg bliver mere bevidst om mig selv, hvad jeg er god til, hvad jeg har lyst til, mine værdier og mine grænser.


Frem for alt har Lisa lært mig, hvor vigtig ”egenomsorg” er, for at jeg kan skabe et liv for mig selv, og en balance mellem arbejde og fritid, som er så tæt på perfekt som muligt.


Efter hver coaching er jeg i fuldstændig balance med mig selv og har en dejlig indre ro. Og jeg har fået handlemuligheder i ”rygsækken”, som hjælper mig dagligt. Jeg kan varmt anbefale, at du kontakter Lisa – hun kan garanteret også coache dig.


Hanne Laursen


I forbindelse med stress for et par år siden, købte jeg et coachforløb på 10 uger og kom 100 % af med stressen. Det er de bedste penge, jeg nogen sinde har brugt på mig selv.


I den forbindelse fik jeg øjnene op for, hvad en coach kan og har i årene derefter benyttet mig af en coach endnu en gang, da jeg havde et erhvervsmæssigt problem, jeg havde brug for hjælp til. 


Jeg er mor, kone, veninde, søster, datter og erhvervskvinde med over 60 arbejdstimer om ugen, og har i lang tid ønsket at udvikle mig personligt i stedet for erhvervsmæssigt. Men har aldrig haft ro og tid til at få tænkt tanken færdig, men har været pænt utilfreds med mit personlige liv og udviklingen.


Så nu stod jeg der så igen efter sommerferien, hvor der havde været ro på, og med masser af ønsker og overvejelser om personlig udvikling, men tanker og handlingsplaner jeg ikke kunne få styr på.


I den forbindelse opsøgte jeg Lisa, og igen blev jeg positivt overrasket over coachens fantastiske arbejde. Jeg brugte Lisa som coach i 2 timer, og hun ryddede op i alle tankerne, drømmene og overvejelserne. Ved hjælp af hendes coach-teknikker fik jeg sat styr på, hvad jeg VIRKELIG vil, og hvordan jeg kommer til det. 


Det skal siges at Lisa kan og er mere end de to andre coach jeg har besøgt. Lisa har en meget stærk ro og personlighed og hviler fantastisk i sig selv, og havde fuldstændig styr på mig, og hvad hun kunne hjælpe mig med.


Ærlig ! JEG blev helt stille indeni, for jeg blev så lykkelig.


To besøg af en times varighed ved Lisa, og jeg blev mig selv, klogere, stærkere og fantastisk stolt og glad, for ja !! det var jo sådan jeg var, og det jeg kunne. 


Lisbeth Pedersen
 

"Øjenåbner" - En af de store.


“Jeg har været så heldig at få mulighed for coaching hos Lisa. Jeg må indrømme, at det var mere end fantastisk. Lisa fik mig til at se mit liv i et helt nyt perspektiv og har lært mig at håndtere de udfordringer, jeg stod med.


Gennem Lisas coaching har jeg fået nogle gode arbejdsredskaber, som har hjulpet mig i min nuværende situation, men bestemt også redskaber til at klare vanskelige udfordringer senere i livet.

Jeg vil til enhver tid anbefale Lisa Løvschall til alle, der måtte have brug for guiding og vejledning i en periode af deres liv .


Lisa er, topkvalificeret, veluddannet og et meget sødt, venligt og hjertevarmt menneske.


Rikke Brynildsen.
Efter et forløb hos Lisa gennem et par måneder, har jeg lært at håndtere både de personlige og fysiske udfordringer jeg stod med.

Allerede efter vores første samtale oplevede jeg en ro og en lethed. Jeg fik nogle øvelser som kunne hjælpe mig i forskellige situationer f.eks til at holde fokus.


I forløbet var det ikke kun samtaler men også hypnose, der gjorde at jeg er blevet bedre til, at koncentrere mig og være i stand til at mærke efter, hvad der er vigtigt.


Gennem et længere sygdomsforløb og med arbejdsmæssige udfordringer fik jeg nogle redskaber for at opnå ro og genopbygge troen på mig selv. I forhold til mit sygdomforløb gennemgik Lisa forskellige hypnose teknikker til bl.a. at styre mine smerter.


Gennem Lisas forløb har jeg fået nogle redskaber, som har hjulpet mig i min nuværende situation, dels nogle redskaber til at klare vanskelige udfordringer senere i livet.


Lisa er rigtig god til at møde en, der hvor man. Hun er rolig, nærværende og tillidsvækkende, hvilket er gode egenskaber at blive mødt med, når man starter et forløb, der har til formål at flytte fokus og tingene i et nyt perspektiv.


Jeg giver Lisa mine bedste anbefalinger


Anita Wissing


Jeg valgte at opsøge LL-Coaching, da jeg havde brug for hjælp til karriereudvikling. Jeg var lidt låst fast og kunne ikke finde vejen til næste niveau. Mit hoved var fyldt med ideer, men også blokeringer for at komme videre.

Lisa hjalp mig med at finde strukturen og forsimple den vej, jeg ellers selv havde gjort særdeles vanskelig.


Jeg ser mig selv som et mentalt sundt menneske med et godt selvværd og derfor overraskede det mig, at jeg gik fra møderne med Lisa med et endnu større smil på læben. Hun fik fremhævet mine potentialer og værdier som menneske, som forstærkede min tro på dette projekt. Jeg føler mig motiveret for at komme i gang.


Set med mine sundhedsfaglige øjne arbejder Lisa professionelt med coaching. Hun krydder det i stor grad med sit jordnære og rummelige menneskesyn, som baner vejen for en meget behagelig og tillidsvækkende session.


Jeg kan varmt anbefale LL-Coaching.


Tina Greve
Stress coaching, stresssymtomer
Stresscoaching, stresssymtomer, stress
Hypnose, rygestop med hypnose
Karrirerudvikling, karriercoaching

Referencer

Ønsker du 20 min gratis afklarende samtale

Personlig udvikling  - har du prøvet at sætte mål, du aldrig nåede? Bruger du overspringshandlinger og dårlige undskyldninger? Mangler du redskaber til at handle på dine drømme og mål? Er du træt af negative tanker og negative mønstre? Går du med en følelse af aldrig at være god nok? Siger du "ja" til andre, når du mener "nej"?  Mangler du balance i livet? Personlig udvikling hos LL Coaching kan blandt andet hjælpe dig med at skabe en positiv forandring, opnå øget styrke, selvværd og livskvalitet.   


 


Stresscoaching - er for dig som enten er ramt af stress, har haft et stress-kollaps, eller i en længere periode har oplevet stresssymptomer. Stress indeholder et klart incitament til at stoppe op, kigge på dig selv, og tage dit liv og den måde, du lever det på, op til revision. Det gør vi sammen, når vi arbejder med stresscoaching.


 


Karrierecoaching - føler du, at din karriere er gået i stå, eller sidder du fast i dit job? Eller er den måske aldrig rigtigt kommet i gang eller blevet det, som du ønskede? Karrierecoaching kan hjælpe dig med at finde retning, energi og vilje. Sammen kan vi lave en værdiafklaring og finde ud af, om det er dit arbejde eller arbejdspladsen, der ikke passer sammen med dine indre værdier.Særlige jobsøgningsforløb - Coachforløb med henblik på at skabe forandring for borgeren med et særligt behov.

Ledighed er for mange forbundet med negative tanker og mindreværd. Jo længere tid ledigheden varer, jo mere afmagt oplever borgeren. Der tilstøder ofte andre udfordringer til udover ledighed. I særlige jobsøgningsforløb arbejder vi først med de blokerende problematikker, inden vi fokusere på prossen i jobsøgningen.Ledercoaching  - som leder skal du kunne skabe motivation, teamgejst og udvikling, så I når de resultater, som du er ansvarlig for at opnå. Det er netop i denne gråzone mellem mennesket og bundlinje, at de fleste ledere oplever de største udfordringer. Med ledercoaching skaber vi et frirum for dig som leder, hvor du kan udvikle sig som leder og menneske. I takt og overensstemmelse med dine ledelsesmæssige udfordringer fra hverdagen.Outplacement - Coachforløb for opsagte medarbejdere og ledere. Når virksomheder er nødsaget til at opsige medarbejdere. Kan det være en god proces at gennemgå et outplacement

forløb. Dette kan i mange tilfælde være springbrættet til et nyt job. Outplacement forløbet, skal ses som en  menneskelig investering.

 


Livskrisecoaching - Alle mennesker kan få en krise i deres liv. Det kan være tab af ens nærmeste, sygdom, pårørende til en meget syg person eller skilsmisse. Måske har du mistet dit job eller stoppet på arbejdsmarkedet af andre grunde. Coaching kan give dig en afklaring, der betyder, at også din nye situation kan bruges konstruktivt. Så livet bliver meningsfuldt og fyldt med livskvalitet og glæde.


Vi har klienter i Østjylland, Randers, Århus, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup.

Sparring med en coach kan være kærkommenHos LL Coaching er vi optaget af det, af der der får dig som mennesker til at trives. Vi arbejder med afprøvede meteoder som tager afsæt i neurovidenskab, kognitiv psykoilogi, posetiv psykologi, psykoterapi, Metakognaterpi, coaching, mentaltræning, ACT Terapi og hypnose.Vi er et resursecenter der formidler og anvender nyeste viden og konkrete redskaber,


Du vil have oplevelsen af at få noget med hjemSparring med en coach kan være kærkommen både i dit personlige og professionelle virke. Her er udvalgte områder, hvor jeg har erfaring med, at en coach kan gøre en forskel.