Referencer 3

Referencer


Cool kids og Chilled forløb


Sussie mor til Anna

Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5

Jeg kan kun på det varmeste anbefale LL Coaching. Lisa er yderst kompetent og meget dygtig til sit fag. Hun har hjulpet vores familie gennem Cool Kids og vi kan se store fremskidt med de udfordringer vi har i vores hverdag fra hvor vi startede til nu. Vi er langt fra færdige, men udviklingen har gjort at der er kommet mange gode værktøjer, super sparring mellem familie og Coach, og det gør at vi står bedre rustet i dag, til at klarer udfordringer i hverdagen fremadrettet


Tina

Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5

Inden vi fandt Lisa (LL Coaching) havde vi en søn, som havde det rigtig svært med angst. Heldigvis fandt vi frem til Lisa og hun har hjulpet vores søn (og os), så vi igen har en søn, som er glad og som ikke bruger alt hans energi på at være angst og bange. Vi vil gerne give Lisa vores varmeste anbefalinger.Ole

Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5

Tænk, at vi var med til at vedligeholde angsten - godt vi fandt dit forløb. Tusind tak for hjælpen, og dejligt, at man kan ringe til dig. Og super god sparring ift, skolen - kompetent og trygt - nu er de også med. 1000 TAK (far til Sinne 16 år)


Hanne og Anders

Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5 Rating: 5

Chilled forløbet har lært vores søn at kontrollere sin angst og vist ham vejen til at komme i gang med sit ungdomsliv igen". Lisa har gjort en kæmpe forskel for hele familien, vi og vores søn er ikke længere bange for angsten, men kan kontrollere og leve med den"


Laura 16 år

Rating: 4 Rating: 4 Rating: 4 Rating: 4 Rating:

Lisa har lært mig at være social igen"


Cool kids, Cool kidz, Chilled forløb

Ønsker du 20 min gratis afklarende samtale

Personlig udvikling  - har du prøvet at sætte mål, du aldrig nåede? Bruger du overspringshandlinger og dårlige undskyldninger? Mangler du redskaber til at handle på dine drømme og mål? Er du træt af negative tanker og negative mønstre? Går du med en følelse af aldrig at være god nok? Siger du "ja" til andre, når du mener "nej"?  Mangler du balance i livet? Personlig udvikling hos LL Coaching kan blandt andet hjælpe dig med at skabe en positiv forandring, opnå øget styrke, selvværd og livskvalitet.   


 


Stresscoaching - er for dig som enten er ramt af stress, har haft et stress-kollaps, eller i en længere periode har oplevet stresssymptomer. Stress indeholder et klart incitament til at stoppe op, kigge på dig selv, og tage dit liv og den måde, du lever det på, op til revision. Det gør vi sammen, når vi arbejder med stresscoaching.


 


Karrierecoaching - føler du, at din karriere er gået i stå, eller sidder du fast i dit job? Eller er den måske aldrig rigtigt kommet i gang eller blevet det, som du ønskede? Karrierecoaching kan hjælpe dig med at finde retning, energi og vilje. Sammen kan vi lave en værdiafklaring og finde ud af, om det er dit arbejde eller arbejdspladsen, der ikke passer sammen med dine indre værdier.Særlige jobsøgningsforløb - Coachforløb med henblik på at skabe forandring for borgeren med et særligt behov.

Ledighed er for mange forbundet med negative tanker og mindreværd. Jo længere tid ledigheden varer, jo mere afmagt oplever borgeren. Der tilstøder ofte andre udfordringer til udover ledighed. I særlige jobsøgningsforløb arbejder vi først med de blokerende problematikker, inden vi fokusere på prossen i jobsøgningen.Ledercoaching  - som leder skal du kunne skabe motivation, teamgejst og udvikling, så I når de resultater, som du er ansvarlig for at opnå. Det er netop i denne gråzone mellem mennesket og bundlinje, at de fleste ledere oplever de største udfordringer. Med ledercoaching skaber vi et frirum for dig som leder, hvor du kan udvikle sig som leder og menneske. I takt og overensstemmelse med dine ledelsesmæssige udfordringer fra hverdagen.Outplacement - Coachforløb for opsagte medarbejdere og ledere. Når virksomheder er nødsaget til at opsige medarbejdere. Kan det være en god proces at gennemgå et outplacement

forløb. Dette kan i mange tilfælde være springbrættet til et nyt job. Outplacement forløbet, skal ses som en  menneskelig investering.

 


Livskrisecoaching - Alle mennesker kan få en krise i deres liv. Det kan være tab af ens nærmeste, sygdom, pårørende til en meget syg person eller skilsmisse. Måske har du mistet dit job eller stoppet på arbejdsmarkedet af andre grunde. Coaching kan give dig en afklaring, der betyder, at også din nye situation kan bruges konstruktivt. Så livet bliver meningsfuldt og fyldt med livskvalitet og glæde.


Vi har klienter i Østjylland, Randers, Århus, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro, Hobro, Hadsten, Hammel og Kjellerup.

Sparring med en coach kan være kærkommenHos LL Coaching er vi optaget af det, af der der får dig som mennesker til at trives. Vi arbejder med afprøvede meteoder som tager afsæt i neurovidenskab, kognitiv psykoilogi, posetiv psykologi, psykoterapi, Metakognaterpi, coaching, mentaltræning, ACT Terapi og hypnose.Vi er et resursecenter der formidler og anvender nyeste viden og konkrete redskaber,


Du vil have oplevelsen af at få noget med hjemSparring med en coach kan være kærkommen både i dit personlige og professionelle virke. Her er udvalgte områder, hvor jeg har erfaring med, at en coach kan gøre en forskel.